Kars Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret ederek Hemşehrilik Beraatı verdi.
Başkan Ak’ın makamında gerçekleşen görüşme sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Kars Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş,”Keçiören’i çok beğendim. Gerçekten çok güzel hizmetler gerçekleştirmişsiniz. Aynı zamanda hemşehrilerimize verdiğiniz destekten dolay da size çok teşekkür ediyorum” dedi.
Verdikleri Hemşehrilik Beraatı’ndan dolayı Akyaka Belediyesi’ne ve Başkan Toptaş’a teşekkür eden Mustafa Ak, “Biz Keçiören’de katılımcı bir yönetim anlayışını ilke edindiğimiz için bütün hemşehri derneklerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini almaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.
Hemşehrilik Beraatında “Sayın Mustafa Ak, ilçemizden göç ederek Keçiören ilçesine yerleşen hemşehrilerimize göstermiş olduğunuz yardımsever davranıştan ve sıcak diyalogdan dolayı Belediye Meclisimizin 04.02.2015 tarih ve 02 sayılı kararıyla hemşehrilik beraatı verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir” yazısı yer aldı.