Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hedeflerinin ilçeyi daha modern hale getirmek olduğunu söyledi.
Başkan Tekintaş, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Altınordu Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası’nda Başkan Tekintaş’ın makamında düzenlenen toplantıya, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve birim müdürleri katıldı.
Hedeflerinin modern bir Altınordu inşa etmek olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, bu kapsamda birim müdürleri ile her hafta sonu bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgi istişare toplantıları düzenlediklerini söyledi.
İstişare toplantısında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Daha önce katlı otopark olarak hizmet veren bir alanı modern bir belediye binasına dönüştürerek, milletimizin hizmetine sunduk. Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binasının bugünkü haline gelmesinde emeği geçen başkan yardımcılarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, işi üstlenen firmalarımıza ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Altınordu’lu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.Milletimizden aldığımız güç ve destek ile milletimize layık bir Altınordu inşa etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
"KALİTELİ HİZMETİ TEK BİR NOKTADAN SUNACAĞIZ"
Hizmetlere hız kesmeden devam edeceklerini ve yapılan hizmetlerin yakın takipçisi olacaklarını aktaran Tekintaş, "Yeni belediye binamızda bütün birimlerimizi aynı çatı altına topladık. Hedefimiz milletimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmeti daha da kaliteli hale getirmek olacak. Rutin olarak yaptığımız toplantılarda birimlerimizin yaptığı ve bundan sonra da yapacakları çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Her birimimiz haftalık raporlarını bizlere sunuyorlar. Bizler de yapılan bu çalışmaları öncesinde ve sonrasında yakından takip ediyoruz" diye konuştu.
"MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerde en önemli prensiplerinin kaliteli ve millete yakışan çalışmalar olduğunun altını çizen Engin Tekintaş, "Prensip edindiğimiz bir yol var. Yaptığımız çalışma en kaliteli ve bu millete yakışan bir çalışma olsun. Bu prensip ışığında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerek başkan yardımcılarımız, gerekse birim müdürlerimiz ve personellerimiz bu prensip doğrultusunda millete hizmet veriyorlar" ifadelerini kullandı.