AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği ile Ensar Vakfı Düzce Şubesi’ni ziyaret etti.
Sarıoğlu ilk ziyareti Memur-Sen’e gerçekleştirdi. Memur-Sen Başkanı Ömer Faruk Çelebi ‘yi makamında ziyaret eden Sarıoğlu, Milletvekili seçilmesi durumunda Düzce’ye hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içinde çalışma sözü verdi. Düzce’ye önemli hizmetler kazandırma arzusu içerisinde olduğunu dile getiren Sarıoğlu, “En büyük hayalim Düzce’ye Onkoloji Hastanesi kazandırmak” diye konuştu.
Sarıoğlu daha sonra Ensar Vakfı Düzce Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Murat Bakırkaya ve Yönetim Kurulu ile görüşen Sarıoğlu Ensar Vakfı’nın çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek, Vakfın çalışmalarına her türlü katkı ve desteğe hazır olduklarını da dile getirdi. Sarıoğlu özellikle Madde Bağımlılığı ile mücadele konusunda Hem Ensar Vakfı’nın hem de Yeşilay Düzce Şubesi’nin yapacağı tüm çalışmalara Milletvekili olsun ya da olmasın katılma ve destek sözü verdi.
Sarıoğlu, Düzce’ye hizmet aşkı ile yola çıktıklarını belirterek, “İnşallah bu görev bize nasip olursa, Düzcemize hak ettiği şekilde hizmetler yapmak ve kazandırmak istiyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Ensar Vakfı Düzce Şube Başkan Yardımcısı Murat Bakırkaya, ziyaret anısına Sarıoğlu’na Türk Kahvesi ve Vakıf Çalışmalarını anlatan bir kitapçık hediye etti.