Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz tarafından Serhat Ardahan Spor Kulübü onuruna Ardahan Üniversitesi Yenisey Konuk Evi’nde “Moral Yemeği ” verildi.
Bölgesel Amatör Ligde liderliğini sürdüren Serhat Ardahan spora moral desteği devam ediyor. Geçen hafta evinde 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor’u 2-1 mağlup ederek gözünü pazar günü oynanacak Ardeşen spor deplasmanına çeviren Bordo Mavili ekibin futbolcu ve teknik ekibine Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz tarafından moral yemeği verildi. Üniversitenin Yenisey Konuk Evi’nde verilen yemeğe Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Rektör Ramazan Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşgun, öğretim görevlileri, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.
Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, “Spor sevginin, kardeşliğin ve güzelliğin bir göstergesidir. İllerin tanıtımında, reklamında özellikle futbol çok önem taşımaktadır. Serhat şehri Ardahanımız, sevginin hoşgörünün güzelliklerin ve paylaşmanın hala erdem olduğu nadir yerlerden bir tanesidir. Bu şehirde insanlar bir başarı bekliyor. Bizler hep birlikte girdiğimiz bu yola yüreğimizi koyar isek, o zaman başarı kaçınılmaz olacak ve bu başarı beraberinde yeni başarılar getirecek. Bu anlamda bütün Ardahanlıların takıma sahip çıkması, önümüzde ki süreçte de takımın başarısını sürdürmesi anlamında önem taşımaktadır” dedi.
Vali Deniz ayrıca, verilen yemeğin, futbolculara büyük moral olduğunu belirterek, Rektör Korkmaz’a ve katılımcılara teşekkür etti.
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz da, “Spor kulübümüzün, mücadelenin başladığı günden bu yana bütün takımlar karşısında başarılı olması bizleri çok mutlu etti. Çok başarılı ve uyumlu bir ekibimiz var. Bu başarının ligin sonuna kadar aynı kararlılıkla devam edeceğine inancımız tamdır. Takımımıza sahip çıkan desteklerini hiç esirgemeyen başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz Bey olmak üzere bütün gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Serhat Ardahan Spor Kulübü başkanı Sedat Sural ise takıma destek veren herkese teşekkür etti.
Programın ardından salonda saz ezgileri ve türkü konseri verildi. Vali Deniz ve katılımcılar program sonunda futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.