Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bedir Limon 5-8 mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenecek olan Erzincan tanıtım günlerine Erzincan esnafının ve vatandaşların ilgi göstermesini istedi.
Birlik Başkanı Limon konu hakkında yaptığı açıklamada; “Erzincan Valiliği himayesinde ve Erzincan Belediyesi destekleri ile 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane de düzenlenecek olan "Erzincan Tanıtım Günleri’nde, Erzincan’ın doğal, kültürel ve turizm değerleri ile yöresel zenginlikleri yerli ve yabancı ziyaretçilere anlatılacak.
Erzincan’ın ve bölgenin sahip olduğu zengin turizm potansiyelini kapsamlı bir şekilde tanıtma fırsatı bulunacağı etkinlikte Erzincan’ın tarihi, sosyal ve kültürel yönü, meşhur lezzetleri, mahalli oyunları ve el sanatlarının tanıtılacağı belirtildi. Açılışı 5 Mart 2015 Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinlik ile Erzincan Valiliği’nin koordinatörlüğünde Erzincan Belediyesi, kamu ve özel sektörden diğer kurumların katılımıyla Erzincan’ın doğal, kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanıtılması amaçlanıyor. Bu kapsamda Feshane de Erzincan olarak yerimizi alacağız. Erzincan Tanıtım Günlerinde esnafımızın satış yapabileceği yerler oluşturuldu. Esnafın Feshane’deki Tanıtım Günlerine ilgi göstermeleri hem memleketimizin tanıtımı açısından hem de esnafımıza mali açıdan katkı sağlaması bekleniyor.