Ardahan’da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlar ve sağlık çalışanları onuruna Tarihi Kongre Binasında kokteyl verildi.
Kokteyle Ardahan Valisi Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Ulaş Şentürk, aile hekimleri, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
Programda konuşan Vali Deniz, “Ülkemiz son yıllarda sağlık alanında çok ciddi bir değişim ve dönüşüm süreci yaşıyor. Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye’de sağlık alanında yaşanan değişimleri olumlu anlamda dünyaya örnek olarak gösteriyor. Bu çok anlamlıdır. Hastanelerimizin ve sağlık birimlerimizin fiziki anlamda iyileştirilmesi mutlaka önemlidir. Ama onun dışında sizlerin gayreti ve özverili çalışması daha da önemlidir. Sizlerin yaptığı görev, gönül işidir, yürek işidir. Hangi işi yaparsanız yapın insanların gönlüne dokunamıyorsanız, aklınızı yüreğinize indiremiyorsanız bir anlam ifade etmemektedir. Sizler bu anlamda gerçekten güzel ve anlamlı bir görev yapıyorsunuz. Sizleri yürekten kutluyorum. Ailelerinizle birlikte, sağlıklı mutlu yıllar diliyorum. Tıp bayramınızı yürekten kutluyorum” dedi.
Vali Deniz’in konuşmasının ardından program, müzik dinletisiyle devam etti.