Kütahya 2. Amatör Küme, Gediz-Emet-Hisarcık grubunu ikinci sırada bitirerek 1. Amatör Kümeye çıkan Hisarcık Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı.
Kendi sahasında Emet Gençlerbirliğispor ile oynadığı son maçında 2-2 berabere kalan Hisarcık Belediyespor için maçtan sonra kupa töreni düzenlendi. Törende, şampiyonluk kupasını vermek üzere gelen Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ramazan Arslandaş, Eğitim Sekreteri Celalettin Altay kupayı Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı ile birlikte takım kaptanı Hakan Karadana’ya teslim etti.
Arslandaş, törende yaptığı konuşmada,”Kütahya ASKF Yönetim Kurulu adına Gediz-Emet-Hisarcık grubundaki şampiyonluğunuzu kutluyor ve 2015-2016 sezonunda 1.Amatör Kümede başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Kupa töreni sonunda Hisarcık Belediye Başkanı ve Hisarcık Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Çalışkan, şampiyonluğu futbolcularla birlikte müzik eşliğinde oyun oynayarak kutladı. (MA-EFE)