Eskişehir Kadın El Emeğini Değerlendirme Ve Destekleme Derneği, Eskişehir Valiliği’nin katkılarıyla 2. Kadın El Emeği Günleri kapsamında “El Emeği Göz Nuru Sergisi” açtı.
Valilik meydanında 3 gün boyunca açık olacak sergideki stantları gezen Vali Tuna, “Kadınlarımızın emek ve sabır göstererek, çok değerli el emeği göz nuru eserlerini sergilemeleri bizim için gurur vericidir” dedi.
Kadınların ekonomik ve sosyal hayatın tüm evrelerinde aktif bir şekilde rol aldığını söyleyen Vali Tuna, sergideki, el emeği göz nuru eserleri inceledi. Kursiyerler ile görüşerek yaptıkları eserler hakkında bilgiler alan Vali Tuna, serginin tüm Eskişehirlilere hayırlı olmasını diledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tuna, görücüye çıkan ürünlerin birbirinden değerli olduğunu sözlerine ekledi.
Sergiyi sosyal bir sorumluluk projesidir olarak değerlendiren Eskişehir Kadın El Emeğini Değerlendirme Ve Destekleme Derneği Başkanı (ESKEDDER) Canan Şükrüoğlu ise, Vali Tuna’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şükrüoğlu, “Bize her zaman destek olan sayın valimize ve bizleri yalnız bırakmayan Eskişehirli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.