Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 4 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında 26.’sı düzenlenen Koç Topluluğu Spor Şenliği’ne ev sahipliği yapıyor.
Adana’da kaliteli ve keyifli alışverişin adresi Adana Optimum Outlet, bünyesindeki Playbowling Salonu ile kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına da ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Koç Topluluğu Spor Şenliği, 4 Nisan- 14 Haziran tarihleri arasında Adana Optimum Playbowling Salonu’nda düzenleniyor.
Koç Grubu bünyesinde bulunan Arçelik Beyaz Eşya Mağazası Adana Bölge Satış Sorumlusu Cemil Mumcuoğlu’nun desteği ile düzenlen ve kıyasıya bir rekabetin yaşandığı turnuva keyifli anlara sahne olurken, Koç Grubu çalışanları doyasıya eğlendi.
Çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı ve toplam 300 kişinin yarıştığı turnuvanın ilk etabı 4 Nisan Cumartesi tarihinde düzenlendi. 2 hafta daha sürecek ve dereceye girenlere ödüllerin verileceği turnuva kapsamında 18 Nisan Cumartesi tarihinde çeyrek final ve yarı final etapları ile finale çıkacak isimler belirlenecek. Adana Optimum’daki Playbowling’te gerçekleştirilecek final etabından sonra ise dereceye giren takımlara kupaları takdim edilecek.