Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynayacağı, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Ligin 15. haftasında İstanbul Başakşehir’e 3 -1 skor ile mağlup olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bu hafta oynayacağı Kasımpaşa maçına bileniyor. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Mavi-siyahlı ekip ilk olarak kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.
Kayseri ekibinde, Mandjeck, Cem Can, Mangane ve İlhan’ın sakatlığının sürdüğü öğrenilirken, John Boye’nin de Gana Milli Takımı’nın kampınagittiği öğrenildi.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa arasında müsabaka Pazar günü saat 13.30’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.