KURBAN Bayramı nedeniyle 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul'dan ayrılan tatilciler; Yalova'da uzun araç kuyruğu oluşturdu. Yalova polisi araç sıkışıklığı nedeniyle aldığı önlemlerini artırdı.  İDO, 9 günlük bayram tatilinde 230 bin araç ve 3 milyon  yolcu taşımayı hedeflediğini duyurdu.
İstanbul'da oturan ve uzun bayram tatiline erken çıkan aileler arabalı vapura binmek için önce Eskhisar İskelesi'nde beklerken Yaova'nın Çiftlikköy İlçesi ile Tonami Meydanı arasında yoğunlaşan 2 kilometrelik araç kuyruğu görüldü. Yalova polisi araç kuyruğu nedeniyle aldığı önlemleri artırdı. Şu anda, Yalova'ya geliş yönünde yoğunluk olduğunu belirten yetkililer, bayram sonrası İstanbul'a dönüş yönünde benzer sorun ile  karşılaşacaklarını açıkladı.
Kurban Bayramı nedeniyle İDO seferlerini artırdı. Eskihisar ile Topcular arasında doldur- boşalt sistemi ile sayıları 12'den 15'e çıkartılan arabalı vapurlar dün karşılıklı olarak 310 sefer gerçekleştirdi. İDO bayram süresince iç ve dış hatlara gerçekleştirecekleri 3 bin 236 sefer ile 230 bin araç ve 3 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini duyurdu.

FOTOĞRAFLI