Geçtiğimiz günlerde ilk istişare toplantısını yapan AK Parti Mardin il teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi.
Geçen hafta tüm hazırlıklarını tamamlayarak açılış öncesi ilk istişare toplantısını gerçekleştiren SKM Başkanlığı’nın açılışı, İl Başkanı Av. Bahattin Uncu, ilçe başkanları ve bazı partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılışı gerçekleştiren İl Başkanı Av. Bahattin Uncu, SKM Başkanlığı’nın Mardin’e hayırlar getirmesini temenni etti. Uncu, "AK Parti çatısı altında herkes bizim kardeşimizdir. Memleketin her köşesi bizimdir, bizim toprağımızdır. Halkımıza ulaşmak ve dertlerine ulaşmak için her yere ulaşmaya çalışacağız. Biz bu işe gönül vermiş kişileriz. Bize oy vermiş vermemiş önemli değil, önemli olan bizim halka ulaşmamız, hizmet etmemizdir" dedi.
AK Parti Mardin SKM Başkanı İbrahim Sincar da, "Öncelikle sağlam bir ekip kurarak yola çıktık. Genel merkezimizin uygulamalı olarak düzenlemiş oldukları tüm ders ve seminerlere katıldık. Şu anda ekibimizde ki her bir üye gerekli donanıma sahip haldedir. Bu güven çerçevesinde SKM olarak birinci önceliğimiz analizlerimizi sağlam ve doğru bir şekilde yapmak olacaktır. İnsanlar arasında sınıf ayrımcılığı gözetmeksizin planlarımızı Mardin’in her yerini kapsayacak şekilde hazırlayacağız. AK Parti olarak her zaman milletimizin safında olduk. Onlardan da inşallah gerekli desteği alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.