Antalya Havalimanı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği tarafından, uzun yıllar Antalya Havalimanı’nda görev yapan ve 2006 yılında vefat eden merhum Dr. Nihat Kalkavan anısına düzenlenen “9. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası”, final müsabakaları ile sona erdi.
THY Antalya Müdürü, Antalya Havalimanı Güvelik Hizmetleri Destekleme ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Durna yaptığı açıklamada, 23 Şubat 2015 tarihinde başlayan “9. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası”nın final müsabakaları ile sona erdiğini belirtti. Durna, “Turnuvaya, havalimanımızda görev yapan, Emniyet Şube Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, TGS Yer Hizmetleri, Çelebi Hava Servisi, ICF, CSS Temizlik, Securitas, Sera Cafe, Urart Gümrüksüz Mağazacılık ve İçtur Via takımları katılmıştır. 13 takımın yaklaşık elli gün süren zorlu şampiyonluk mücadeleleri neticesinde, final müsabakasında, 6-5’lik skorla Çelebi Hava Servisi takımı birinci olurken, Masterler Takımı ikinci, Securitas Takımı ise üçüncü olmuştur. Turnuvanın en centilmeni ise Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü takımı olmuştur. Derneğimizce Antalya Havalimanı’mızda benzer sosyal ve sportif aktivitelere devam edilecektir” ifadelerini kullandı.
Dr. Nihat Kalkavan’ın ailesi, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Ragıp Bülent Taşçı, havalimanı protokolü ve çalışanlarının izlediği final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve hediyeleri takdim edildi.