Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepebaşı İlçe Kadın Kolları üyeleri, tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen kahvaltıya, Eskişehir MHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Özcan Koca, MHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Sayın ve çok sayıda partili kadın katıldı.

Kahvaltıda konuşan Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Sayın, partileri açısından önümüzdeki yerel seçimlerin önemini diğer partilere nazaran daha fazla olduğunu söyledi. Sayın, “Çünkü bu seçimler aslında 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacak, partimize Türkiye Cumhuriyeti'nde hükümet olma ve devleti yönetme hakkını verecektir. Bu bizim için bir milli mücadele davası haline gelmiştir. Bir kurtuluş savaşıdır. Tarih, Türk Milleti ile başlar. Türk Milletinin tarihi Ergenekon Destanıyla, Ergenekon Destanı ise Asena isimli dişi kurdun Türklere liderliği ile. Asena Bozkurtların anasıdır. Bozkurt bizleriz. Ülkücü kadınlar olarak bizler hepimiz birer Asena’yız ve milletimize yol göstericiyiz. Ne zamanki Türk Milletinin varoluş mücadelesi olmuşsa, Türk Kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş, eşi, oğlu, kardeşi, babasıyla birlikte canı ile kanı ile savaşmıştır. Yeni bir milli mücadelenin başladığı bu günlerde ilk meydan muharebesinin yapılacağı 30 Mart 2014 tarihine tüm mevcudiyetimizle hazırlanmak için, Milliyetçi Türk kadınları olarak var gücümüzle çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.