Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()-

KARŞIYAKA’da apandisit ameliyatı olması nedeniyle son iki haftada Giresunspor ve Albimo Alanyaspor maçlarında görev alamayan Teknik Direktör Rıza Tuyuran, Boluspor önünde takımının başındaki yerini aldı.
BOLUSPOR karşılaşması öncesi son 4 maçını kaybederek Play-Off umutlarını tüketen Kaf-Kaf’ta alt yapıdan yetişen ve hafta içinde profesyonel sözleşme imzalayan Muhammet Fatih Öztekin ve Fehim Mücahit Serçe ilk 11’de yer alarak ilk profesyonel maçlarına çıktı. Fehim ilk yarıda sakatlanarak yerini Ali Kemal’e bıraktı.
KAF-Kaf’ın 18 kişilik maç kadrosunda tam 11 alt yapı oyuncusu yer aldı. Anıl, Erdi, Bartu, Muhammet Fatih, Fehim Mücahit ilk 11’de sahaya çıkarken, kaleci Erhan, Ali Kemal, Okan, Harun, Erdal ve Eray yedek soyundu.
YEŞİL-kırmızılılarda geçen haftaki Albimo Alanyaspor maçının ilk 11’inde 6 değişiklik gerçekleşti. Kahe ve Ali Kemal yedek beklerken sakat Ramazan’la birlikte Rıdvan, Juninho ve Onur Alkan kadroda yer almadı. Bu futbolcuların yerine Mustafa, Yenal, Bartu, Onur Okan, Muhammet Fatih ve Fehim Mücahit 11’de şans buldu. Takımdan ayrılan Servan ve Shukurov ile sezonu kapatan Cenk ve Can forma giyemedi.