Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi’nde yeni dönem kayıtları başladı. Yıllardır alt yapıda yüzlerce futbolcu adayına eğitim veren futbol akademisi, bu sezon bir yeniliğe imza attı.
Yeni sezonda ilk kez kız öğrenciler için grup oluşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi, futbolcu adayı kızların kayıtlarını almaya da başladı.
6 ile 15 yaş arasında kız ve erkeklerden oluşan 25 kişilik gruplarla Milli Eğitim Müdürlüğü okullarının açık olduğu dönemlerde hafta sonları Cumartesi/Pazar 08.00-13.00 saatleri arasında antrenmanlar yapılıyor.
Okulların yaz tatiline girdiği dönemlerde Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 08.00 ile 13.00 saatleri arasında hem kayıt alınıyor hem de eğitimler veriliyor.
Binevler Hasan Doğan Tesisleri’nde deneyimli antrenörler nezaretinde eğitimlerin verildiği futbol akademisinde şuana kadar ortalama 300 öğrenci kayıt yaptırdı.
Genç futbolcu adaylarının Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi’ne kayıt yaptırmaları için 336 27 08 nolu telefondan bilgi almaları veya bizzat Fidanlık Mahallesi 14 Nolu Cadde Hasan Doğan Spor Tesisleri’ne gitmeleri gerekiyor.