AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, Bahçesaray ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Orhan ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Kandaşoğlu, partililerle tek tek tokalaştı. Ziyarette konuşan AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Zahir Kandaşoğlu’nun bu memlekete çok faydasının olacağını belirterek, Kandaşoğlu’nun milletvekili olmasıyla birlikte bölgedeki sorunların tek tek meclise taşınarak çözüleceğini söyledi.
AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu ise, Bahçesaray ilçesinin önemine değinerek, “Bahçesaray gerçekten ilimiz için çok önemli bir ilçedir. Herkes bunun farkındadır. Bahçesaray’ın tarihte de çok önemli yeri var. Çalışmalarımıza bir hafta önce başladık. İlk çalışmamı, ilk ziyaretimi Bahçesaray’a yapmak isterdim, ama nasip olmadı. Bu hayırlı güne nasip oldu. Sizlerle birlikte olmak beni çok mutlu etmiştir. Aynı zamanda güzel gençlerimizin de bu partilerin başına geçmesi bizi ayriyeten mutlu etmiştir. Benim yıllardan beri tek isteğimde budur. Kesinlikle gençlerin sahaya çıkması gerekiyor. Geçlerin her türlü odanın, her türlü sivil toplum kuruluşunun içinde, her türlü siyasi partilerin içerisinde kesinlikle yer alması lazımdır. Bunun yanı sıra gençlerimiz daha cesaretli olmalıdır. Gerçekten gençleri çok önemsiyoruz. Geçlerimize ihtiyacımız var. Bu gençlerde bir gün bu ilin temsilcisi, bu ilin vekili olacaklardır” diye konuştu.
“SİYASET ANKARA’DA YAPILIR”
Bu coğrafyaların çok şeyi hak ettiğini belirten Kandaşoğlu, “Biz yıllardan beri hayatımızın en yanlışını yapıyoruz. Hangi ilçede olursa olsun bizim buralarda siyaset konuşmaya hakkımız yok. Bugün gelip Bahçesaray’da şov yapmak, ondan bundan bahsetmek gibi bir hakkımız yok. Siyaset Ankara’da yapılır. Orada konuşulur, yasalar, kanunlar orada tartışılır. Bizim burada bu ilçe için ne yapabiliriz, bu ilçede nasıl birlik beraberliği sağlayabiliriz, bu ilçede istihdama nasıl bir çözüm bulabiliriz, buralarda neler yapabiliriz, ağaç fabrikası mı kurabiliriz, el sanatı fabrikası mı kurabiliriz, taş fabrikası mı kurabiliriz, mermer fabrikası mı kurabiliriz buraya geldiğimiz zaman bunları konuşmamız gerekiyor. Allah bana bu görevi nasip ederse, bu sistemi inşallah Van’a getireceğim. Van’a geldiğimiz zaman siyaseti kapatıp halkımızın sorun ve sıkıntılarını çözmeye çalışacağız. Sizlere layık olacağıma inanıyorum. Sizden destek bekliyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından buradan ayrılan Kandaşoğlu, Van İl Kadın Kolları 4. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.