Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından ‘Tecrübe paylaşım’ toplantısı gerçekleştirildi.
MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen ’Tecrübe paylaşım’ toplantısının konuğu Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TİKAV Onursal Başkanı Hamdi Akın oldu. Toplantıya, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Gök, STK temsilcileri, iş adamları ve Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı öğrencileri katıldı.
Programda Elazığ’ın eğitim alanında atılımlar yapması hakkında konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, "Elazığ’mızın vakıf üniversitesi açılması için çalışmaları hakkında Elazığlı iş adamımız ve belediye başkanımızla beraber bir programa katıldım. Ömrümü bu güne kadar eğitime adadım. Geri kalanını da inşallah eğitime adayacağım. Bir de bugün bu güzel programın içerisinde bulunmaktan gurur duyuyorum. TİKAV’ın gerçekten Türkiye’ye örnek olacak vakıf sisteminde Fırat Üniversitesindeki doğu ve güneydoğu öğrencilerine yönelik verdiği desteği takdir ediyorum. Yaşam içerisindeki uygulamalara baktığımızda gerçekten tüm iş adamlarının da buna benzer çalışmaların içerinde bulunmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Programa konuşmacı olarak katılan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TİKAV Onursal Başkanı Hamdi Akın iş dünyası hakkında bilgiler vererek Elazığ insanının gibi ekonomisinin de iyi olmasını istediklerini söyledi. Elazığ’ı gerçekten önemsediklerini ifade eden Akın, "Elazığ’ın tabiatı güzelleşti. İnsanı zaten güzel ekonomisinin de güzelleşmesini istiyoruz. Onun için bu konuyu önemsemekteyiz. Bu yüzden ekonomisini güzelleştirmede asli görev bizlerin olmasıyla birlikte sizlerinde görevidir. Sizlerin de yapacağı işler ve bu konunun idrakinde olabilmek, bunun için neler yapabileceğimizi bir plan proje çerçevesi içerisinde mutlaka koyabilmek gerekiyor" şeklinde konuştu.
Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, İbrahim Gök ile birlikte Hamdi Akın’a kendi portresinden yapılan dokuma halıyı hediye etti.