Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Bocce Küçük Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları sonucunda grup müsabakalarına katılacak takımlar belirlendi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Bocce Küçük Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakaları 10 - 12 Şubat 2015 tarihlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bocce sahasında yapıldı. kullar Arası Bocce Küçük Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakalarına 7 okul ve 28 sporcu katıldı.
Küçük Kızlar kategorisinde Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci, Söke Çeltikçi Orta Okulu ikinci ve Kuşadası Nermin Metin Akar Orta Okulu da üçüncü oldu. Küçük Erkekler kategorisinde ise birinciliği Söke Çeltikçi Orta Okulu, ikinciliği Osman Yozgatlı Orta Okulu, üçüncülüğü Kuşadası Nermin Metin Akar Orta Okulu ve dördüncülüğü de Hacı Celal Oto Orta Okulu elde etti.
Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgesi, sporculara da madalya takdim edildi. Küçük kızlar kategorisinde 1’inci olan Osman Yozgatlı Orta Okulu ile küçük erkekler kategorisinde 1’inci olan Söke Çeltikçi Orta Okulu, 25 - 26 Mart 2015 tarihinde Manisa’da yapılacak olan grup müsabakalarına Aydın’ı temsilen katılmaya hak kazandı.