Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Fatih Köprüsü altını aydınlatarak hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.
Daha önce yayaların korktuğu için kullanmaktan çekindiği köprü altının aydınlatılması suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.
Ankara kent merkezinde alt geçitleri ve tünelleri led aydınlatma sistemleri ile değiştiren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi, yaya geçişlerinin olduğu bölgelerin de aydınlatmasını sağlayarak güvenlik risklerini de ortadan kaldırıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Kent Bakım Onarım ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek daha çok yayaların kullandığı Fatih Köprüsü’nün alt bölümünü led aydınlatma sistemleri ile donattı.
Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmanın ardından köprü altı ışıl ışıl olurken vatandaşlar ise çalışmayı gerçekleştiren BüyükşehirBelediyesi ekiplerine teşekkür ettiler ve “Artık korkusuzca evimize gidebileceğiz” şeklinde konuştular.
LED AYDINLATMA İLE HEM ESTETİK, HEM GÜVENLİK HEM DE TASARRUF SAĞLANIYOR-
Klasik aydınlatma sistemlerini led aydınlatma sistemleri ile değiştiren Büyükşehir Belediyesi alt geçit ve tünellerde led’li aydınlatma sistemlerine geçerken, parklar, tarihi binalar ve kamu binalarının aydınlatılması ile Başkent geceleri daha fazla estetik kazanırken sağlanan araç ve yaya güvenliği ile kazaların ve ölümlerin önüne geçildi. Büyükşehir Belediyesi led’li aydınlatma sistemlerini kullanarak elektrik harcamalarında da büyük oranda tasarruf sağladı.