AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nuri Elibol, AK Parti’nin isimsiz kahramanlarının kadınlar olduğunu ifade ederek, “Bu isimsiz kahramanların heyecanı ve varlığı devam ettiği sürece bu hareketin yerde kalmayacağı aşikar” dedi.
İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit ve parti teşkilatını ilçe başkanlığı ziyaret etti. Elibol, teşkilatsız hiçbir siyasetçinin uzun vadeli olamayacağını söyledi. Arkasında teşkilatın gönülden gelen gücü olmayan bir siyasetçinin fazla ileriye gidemeyeceğini ifade eden Elibol, ”Yani bu isimsiz neferlerin gönüllü desteğini yürekten desteğini almayan siyasetçi başarılı olamaz. Teşkilatsız siyaset yapılmaz. Tayyip Erdoğan teşkilatsız siyaset yaptı mı hiç gördünüz mü mümkün mü yani böyle bir şey olmaz” dedi.
Elibol daha sonra Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Reşadiye ilçesinden Niksar’a geçen Elibol, AK Parti Niksar ilçe Başkanı Mustafa Ersalan’ı ziyaret ederek partililerle görüşme yaptıktan sonra bir süre önce rahatsızlık geçiren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Niksar’ın sorunlarını yakından ilgileneceğini ifade eden Elibol, ayrıca Niksar TSO Başkanı Mahmut Bülent Aybak’la da ziyarette bulundu.
Almus ilçesinde de seçim çalışmaları kapsamında temaslarda bulunan Elibol, AK Parti Tokat İl Kadın Kollarını Olağan Kongresine katıldı. Kongre sonrasında değerlendirmelerde bulunan Elibol, AK Parti’nin isimsiz kahramanlarının kadınlar olduğunu söyledi. Kadınların AK Parti siyasi hareketinin görünmeyen, makam ve mevki istemeden talepte bulunmadan işini, evini çocuğunu ve eşini ihmal ederek bu harekete emek verdiğini belirterek, “Eğer bu hareket devam edecekse bunu yine kadınlar yapacaktır. Kongrede de bu havayı hissettim, havayı aldım. Yine bu kongrede birçok isimsiz kahraman bugüne kadar seçimlerin kazanılmasında imza atmış ciddi destek vermiş emeği olan birçok isimsiz kahramana rastladım. Bu isimsiz kahramanların heyecanı ve varlığı devam ettiği sürece bu hareketin yerde kalmayacağı aşikar. Dünyanın en büyük kadın hareketi olan AK Parti kadın kollarını kutluyorum. Bu seçimin Tokatlı kadınlara Ak parti teşkilatına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.