Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim öncesinde vaatlerde bulunduğu Kızıllı Mahallesi ziyaretinde tüm sözlerinin yerine getirilmesi için çalışmaların başladığını duyurdu.
Eski Varsak Belediyesi’nin bulunduğu kavşağın tamamlanmasıyla mahalleyi şehir merkezine bağlayan yol çalışmasının da biteceğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle içindeki bozulmuş yolların yenilenmesi ve onarılması çalışmasının da bu sezon bitirileceğini söyledi. Köyden mahalleye dönüşen her yerleşim yerine semt spor sahası sözünü de unutmadığını belirten Başkan Tütüncü, “Bu yıl Odabaşı ve Kızıllı mahalleleri semt spor sahalarına kavuşacak. Önümüzdeki aylarda halı sahanın yapım inşaatını başlatacağız” dedi.
Muhtar toplantıları dizisinde Kızıllı Mahallesi Muhtarı Arif Uğurlu’yu da ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, mahallelinin taleplerini direkt olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, “Yolları açıp, imar planını tamamlayıp, semt spor sahasını da yaptıktan sonra, burası çok daha güzel bir mahalle olacak. Seçim zamanında verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu.