GİRESUN (AA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği ile FİSKOBİRLİK arasında iki kuruma ait ürünlerin satışına yönelik protokol imzalandı.

FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen törende konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü İrfan Güvendi, FİSKOBİRLİK ile böyle bir çalışma içerisinde olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Güvendi, bundan sonra daha büyük hedefler için FİSKOBİRLİK ile ortak çalışma azmi ve kararlılığında olduklarını ifade ederek, "Bu protokolle amacımız peynirden zeytine, bakliyattan ayçiçek yağına, kaliteli ve uygun fiyatlı tarım kredi ürünlerinin tüketiciyle buluşmasıdır" dedi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ise işbirliğinden büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını vurgulayarak, "FİSKOBİRLİK fındıkta bir marka. Bu işbirliği vesilesiyle FİSKOBİRLİK ürünlerinin tarım kredi kooperatifleri aracılığıyla tüketicilere ulaşacak. Yeni ürünler ve yeni atılımlarla FİSKOBİRLİK yeniden ayağa kalkacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Güvendi ve Bayraktar protokole imza attı.