Mehmet AKTARAN / İstanbul,() ONBİRART Sanat Atölyesi öğrencileri, 8 ay boyunca aralarında Melis Sökmen'in de bulunduğu ünlü sanatçılardan aldıkları derslerde öğrendikleri enstrümanlar ile hünerlerini gösterdi. Zorlu Center Şehir Sahnesi'nde gerçekleştirilen konsere çok sayıda davetli katıldı.

Onbirart Sanat Atölyesi yöneticilerinden Jülide Canca Eke, “Bu konserde 8 ayın bir birikimi sergilenecek. Çok mutluyuz. Yaylı sazlar, ritim oyunları, çok çeşitli sınıflar var. Bu konserde değişik disiplinler bir araya geliyor. Zaten başta da amacımız buydu. Hem öğrenci hem öğretmenler birlikte sahne alacağız" dedi. Atölyenin ortaklarından Zeynep Tolga Sevim ise “Değerli bir ekibimiz var. Melis Sökmen, Ayşe Tütüncü, Erdal Akyol ve öğrencileriyle bu akşam burada keyifli bir konser yapacağız" şeklinde konuştu.



Eğitmenlerden ünlü sanatçı Melis Sökmen de, “İlk konserimiz olacak. Çok heyecanlıyız. Türkiye'miz için çok önemli bir misyonumuz var. Yeni yetenekleri keşfetmek için ortaya konulmuş bir okul bu. Yaş sınırı olmadan, şarkı söylemek isteyip de içinde ukde kalan kim varsa, buyurup gelebilirler" diye konuştu.



Çocuklardan yaşlılara her yaşta öğrencinin hünerlerini sergilediği konser, seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

(FOTOĞRAFLI)