Geçtiğimiz dönemde ilçeye 290 kilometre yeni yol kazandıran Kepez Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor.
İmarlı yolları ilçeye kazandıran Fen İşleri ekipleri, bölgede yağmur suyu drenajı, refüj ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.Hüsnü Karakaş Mahallesi Fatih Rüştü Zorlu Caddesi’nde açılan yeni yollar emsal artışı çalışmaları devam ederken, önümüzdeki günlerde yapılacak olan sıcak asfalt ve yol çizgilerinin ardından parke kaldırımı, kaldırımların girişlerine tekerlekli sandalyeler için rampalar, görme engellilerin yürümelerini kolaylaştırmak amacıyla da kabartma taşları döşeneceği ifade edildi.
Varsak Sanayi Sitesi’nde ise Fen İşleri ekipleri 10 bloktan oluşacak yeni Varsak Sanayi Sitesi için yol çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta kot farkını ortadan kaldıran yollara, yağmur suyu drenajı ve kaldırım çalışmaları uygulanacağı ve ardından sıcak asfalt ve yol çizgileri yapılacağı bildirildi.
Kepez’de kapalı sokak ve cadde kalmayacağını söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’de mülkiyet problemlerinin çözülmesinin ardından başlayan çalışmalarla, ilçe bambaşka bir görünüme kavuşuyor” dedi.