Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), eğitime destek vermeye devam ediyor.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne müzik odası ve resim atölyesi kazandırdı. Okul binasında atıl olarak bulunan iki odanın eğitim-öğretime kazandırılması amacıyla okul idaresi tarafından geliştirilen projeye destek olan Çorum TSO, odaların bakım ve onarımını gerçekleştirirken iç tefrişatına da katkıda bulundu.
2014-2015 eğitim öğretim yılının son döneminde öğrencilerin kullanımına sunulan müzik odası ve resim atölyesi, yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenle açıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen törende Okul Müdürü Şule Toksoy, okulun daha elverişli şartlarda eğitim-öğretim hizmeti vermesine sağlanan katkıdan dolayı Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Çetin Başaranhıncal’a, öğrenciler tarafından yapılan tabloyu hediye etti.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi müzik odası ve resim atölyesini gezen TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, eğitimin çok genel bir konu olduğunu, ancak buna rağmen her ülkenin en önemli gündem maddelerinden bir tanesi olduğunu söyledi.
Eğitimin Türkiye için de önem taşıdığına dikkat çeken Başaranhıncal, “Ülkemizde eğitim, devletin imkanları dahilinde devam etmektedir. Birçok ülkenin toplam nüfusundan fazla genç nüfusa sahip olan ülkemizde eğitim, yalnızca devletin sorumluluğuna bırakılmamaksızın bütün kurumlar tarafından desteklenmelidir. Bu vesileyle, eğitime katkı sağlayan Ticaret ve Sanayi Odamız üyesi iş adamlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.