Turkcell’in iki kuşağı kucaklaştırmak için gerçekleştirdiği ’Torun Tombalak Şenliği’ bu yıl 24 Mayıs Pazar günü Çengelköy’de yapılacak.
Turkcell’den bu yıl ikincisini gerçekleştirilen, aile büyükleriyle torunları eğlenceli bir etkinlikte buluşturduğu ‘Torun Tombalak Şenliği’ Çengelköy’de gerçekleştiriliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell Emekliler Kulübü’nün Türkiye Emekliler Derneği ve Üsküdar Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek şenliğine katılan büyükanne ve büyükbabalar gün boyu torunlarıyla keyifli vakit geçirirken Erol Evgin’i canlı dinlemenin mutluluğunu yaşayacaklar.
24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Üsküdar’daki Çengelköy İspark Alanı’nda başlayacak şenlikte aile büyüklerinin torunlarıyla birlikte oynayabileceği geleneksel ve dijital oyunlar ile ödüllü yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor. Ayrıca Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nden büyükler ile Hasan Tan Çocuk Evi kurumundan çocuklar bir araya gelerek büyükanne ve büyükbaba ile torun özlemini giderme şansı elde edecekler.