Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başlayan şube, geniş menüsü, kaliteli dekorasyonu ve deneyimli personeliyle etseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.


Cüneyt Asan, açılışta yaptığı konuşmada "Günaydın olarak Türkiye genelinde 43 şubemizde yılda toplam 4 milyon misafir ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra Karadeniz'in başkenti olarak anılan Samsun'da da aynı heyecan ve istekle misafirlerimizi ağırlamaya, her geçen gün markamıza yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi. Yarım asırdır "et bizim işimiz" sloganı ile hizmet verdiklerini belirten Cüneyt Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın'ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti. Asan "Türk kültürü ve Türk yemekleri tüm dünya ülkeleri tarafından büyük beğeni topluyor. Yurtdışından Türkiye'ye gelip, bizim restoranlarımıza uğrayan herkes kendi ülkesine de etlerimizi götürmek istiyor. Bu yüzden artık yurtdışında daha yaygın hizmet vermemizin vakti geldi. Bu konuda gerekli altyapı hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Bir yandan uygun lokasyon arayışlarımızı sürdürüyoruz. Çok geçmeden lezzetimiz dünyada da konuşulur olacak" şeklinde konuştu.



"Marifet pişirmek değil, en iyi eti seçebilmekten geçiyor"


Türkiye'nin besicilik anlamında önemli bir noktada olduğunu belirten Cüneyt Asan "Entegre et tesisimizde özenle işlediğimiz etler ile güven verdik. Oluşan güvenin geri dönüşü bizi fazlasıyla memnun etti. Kendi alanımızda sahip olduğumuz tecrübe sayesinde en iyi etin hangi koşullarda elde edileceğini, hangi koşullarda keserek, dinlendirerek ve pişirerek daha lezzetli olacağını iyi biliyoruz. Dolayısıyla misafirlerimiz bize geldiklerinde bir sürprizle karşılaşmıyorlar ve alışık oldukları Günaydın kalitesini buluyorlar" açıklamasında bulundu.

Türkiye’de “Steakhouse” kavramının öncüsü olan Günaydın, en kaliteli ve taze etleri ustalığı ile birleştirerek liderliğini sürdürüyor. Damaklara kazınan birçok lezzetin çıkış noktası olan Günaydın Steakhouse, özenle hazırlanmış menüsünü, her türlü konfor düşünülerek tasarlanmış restoranlarında misafirlerine sunuyor. Tümüyle organik ve benzersiz lezzetleri ile damak tatlarına hitap eden Günaydın Steakhouse’da etseverlerin vazgeçilmezlerinden olan yemekler arasında; “Günaydın Spesiyal”, ‘’Kobe Beef’’, “Spesiyal Lokum’’ ‘’T-Bone Steak’’, ‘’Dallas Steak’’ ve ‘’New York Steak’’ yer alıyor.