Düzce Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, Düzce Adliyesinin birinci bölge adliyelerin içine alındığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Dilber ilk olarak gazetecilerin günün kutladı. Ardından ise Düzce Adliyesinin birinci bölge olmasını değerlendirdi.
Ali Dilber, birinci bölge olmanın avantajlı olacağını işaret ederek “Sizlerin büyük desteği ile Düzce Adliyemiz birinci bölge adliyelerin içine alındı. Birinci bölgeye alınmasında emeği geçen tüm kurumlara basınımıza teşekkür ediyorum. Düzce 1. Bölge olmakla daha iyi hizmet sunacaktır. Daha kıdemli hakim ve savcı arkadaşlarımızın geleceği bir bölge olmuştur. Birinci bölge olmakla buraya tayinle gelen herhangi bir hakim ve savcı meslektaşımız tayin istemediği veya hakkında bir tahkikat başlamadığı müddetçe burada görevini icra edecektir. Yani buraya gelen hakim ve savcılarımız mesleğini emekli olana kadar sürdürme imkanları vardır. Buraya gelen hakım ve savcı meslektaşlarımız dosyalarına daha vakıf olacaktır. Çünkü tayinci dediğimiz insanlar burada olmayacaktır” dedi.
Baro Başkanı Dilber son olarak ise dünyada yaşanan terör saldırını kınadı.