AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyeliği, İl Başkanlığı yaptıktan sonra milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Yunus Baydar son günlerde çıkarılan istifa dedikodularını kesin bir dille yalanladı.
Birilerinin bu seçimde gerekli dersi alacağına inandığını belirten Baydar, bu memleketin en büyük sorunu koltuk sevdalısı siyasetçilerdir’ dedi.
Yıllardır hizmet ettiği partisinden 2. sıra adaylığından çekilmeyeceğini açıklayan AK Parti Ardahan Milletvekili Adayı Yunus Baydar "adaylık belirleme sürecinin ardından son günlerde ikinci sıra adaylığımdan rahatsız olduğum ve çekileceğim yönünde konuşulanlar sadece dedikodu ürünüdür. Ben bu parti içerisinde yıllarca siyaset yaptım ve verilen her görevi de büyük bir onurla sürdürdüm. Partim beni nerde görmek istiyorsa, ben her zaman o yerde var olacağım. Ben davamıza inanmış birsiyim. Bu güne kadar hiçbir zaman bir menfaat gütmedim ki bugün bana verilen ikinci sıra adaylıkla ilgili de rahatsızlık duyayım. Partimin her kademesinde görev yaparım, bundan da asla gocunmam. Benim partime karşı küsmem, darılmam söz konusu asla olamaz. Bizim davamız hizmet olduğu için, vekillik, il başkanlığı, il genel meclis üyeliği çok önemli değil. Önemli olan bu davaya inanmak ve AK dava içerisinde bir partili olarak yer almaktır. Şunu da belirtmek isterim ki ikinci sıra adaylığı son derece önemli. Biz iki milletvekilliğini de Ardahan’da alacağımıza yürekten inanıyoruz. 8 Haziran günü Yeni Türkiye yolunda emeklerimizin karşılığını alacak ve inşallah meclisteki yerimizi alacağız" dedi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK SORUNU KOLTUK SEVDALILARIDIR
7 Haziranın Ardahan’ın kaderinin değişeceği gün olacağını belirten Baydar, " bu memleketin en önemli sorunu yılladır siyaset yaptıklarını sanıp, topluma hiç bir şey vermeyenlerdir. Yıllardır baba mirası gibi vekillik yapıp, televizyonda şov yapanlar bu seçimde halktan gerekli cevabı alacaklardır. Samanla, tezekle, hayvan iskeleti ile siyaset yapılmaz. Ayrıca partiden adaylık alamayan kişilerin ne kadar Ardahan sevdalısı oldukları ise yaptıklarından bellidir. Bağımlı bağımsız yola çıkan köhne siyasetçilere bu halk sandıkta cevabı verecektir. Ardahan vekil emekli etme yeri değildir. Ardahan’dan elleri çekmeli ve ilimiz kirli siyasetlerine alet etmemelidirler. Halkımız artık gerçekleri görüyor, hizmetleri alıyor ve 7 haziranda da gereken cevabı verecektir. ’ dedi.