Modern tıbbın çare bulamadığı hastalıklarda devreye giren bioenerji ile çaresiz denilen birçok hastalığa çare bulunabiliyor. Sağlıkta alternatif tıp yöntemlerinde biri olan bioenerji ile uzmanlar hastalara el sürmeden vücutlarındaki negatif enerjiyi ve ağrıları alıyor.
Çare bulamayan, sık tekrarlanan hastalıklarda bioenerji terapileri ile gözle görülür veya hissedebilir iyileşmeler sağlanıyor, Dünyada yüzlerce yıldır uygulanan bu yöntem özellikle Eski Sovyetler Birliği ülkelerinde yaygınlığı ile de biliniyor.
Azeraycan’da ticaret yapan bir Türk İşadamının spastik özürlü çocuğunu tedavi ettirmek için 15 yıl önce Türkiye’ye davet ettiği 35 yıllık Bioenerji Uzmanı Oktay Alioğlu, menejit, bel ve boyun fıtığı, görme, yürüme bozukluğu, bağırsak tembelliği bulunan bir çok hastanın derdine çare oluyor.
Bir kişinin Biyoenerji Uzmanı olması için öncelikle bioenerjisinin yüksek seviyede açığa çıkmış olması gerektiğini belirten Oktay Alioğlu, “Ayrıca vücut anatomisi ve fizyoloji konuları hakkında geniş malumat sahibi olmalıdır. Biyoenerji Uzmanı, yardımcı bir vasıta kullanmaksızın sadece elleriyle, enerjinin vücuda giriş noktalarını gözlemleyip, kapalı veya açık durumda olup olmadığını kendi başına tespit edebilmelidir. Bilhassa, vücuda ellerinin yardımıyla pozitif enerji yükleyerek, negatif enerjiyi yok edip vücut sistemini normal hale getirebilmelidir. Allah vergisi diyebileceğimiz bu yetenek ile bilimsel temeller, mutlaka bir arada kullanılmalıdır. İnsan vücudunun bioenerjik bütünlüğü yüzünden herhangi bir organ veya sistemdeki ritim sapması, tüm sistemin çalışmasını olumsuz yöne etkiler. Bu noktada Boenerji Uzmanı devreye girip vücuttaki bu sapmaları kontrol edip sistemi eski haline getirebilmek için bölgesel tedavi ile uğraşmadan sorunun köküne iner. Bioenerji ilmi için bütün sağlık sorunları, vücut sisteminin genel bozukluğudur” dedi.
CÜBBELİ AHMET HOCA DA ŞİFA BULDU
Şu anda çalışmalarını İstanbul Ümraniye’deki bir sağlık merkezinde yürüten Oktay Alioğlu’nun bioenerji ile tedavi ettiği kişiler arasında Cübbeli Ahmet Hoca da yer alıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız bioenerji seansları sayesinde kendisine bel fıtığı, çocuk felci, kireçlenme, kemik sertleşmesi, migren, mide hastalıkları, dolaşım sorunları, psikolojik bozukluklar gibi çok sayıda sağlık sorunu ile gelen hastalarının şifaya kavuşmasını sağladı.