ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de 26 maç sonunda topladığı 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, oynadığı son 6 lig maçında kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi.

Sezon içerisinde yaşadığı mali sıkıntılar sebebiyle A takım oyuncularıyla yollarını ayırmak zorunda kalan Karadeniz ekibi, ligde kötü günler yaşamaya devam ediyor. 

Ligde 26. maç sonunda topladığı 11 puanla ligin dibine demir atan mor - beyazlı takım, son haftalarda aldığı farklı yenilgilerle de dikkati çekiyor. 

Karadeniz ekibi, ligdeki son galibiyetini 20. haftada deplasmanda Anyalyaspor karşısında 2 - 1'lik sonuçla elde ederken, bu maçın ardından oynadığı 6 maçta puan çıkaramadı. 

21'inci haftada iç sahada Elazığspor karşısında sahadan 6 - 1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan mor - beyazlı takım, 22. hafta maçında bu kez deplasmanda Karşıyaka önünde 6 - 0'lık yenilgiye uğradı.

İç sahada oynanan Şanlıurfaspor ve Osmanlıspor maçlarında da 5 - 0 ve 2 - 0'lık sonuçlarla mağlup olan Karadeniz ekibi, 25. haftada deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2 -0, geçtiğimiz haftada iç sahada oynanan maçta ise Manisaspor'a 6 - 1'lik skorla yenildi. 

Orduspor, söz konusu 6 maçta kalesinde 27 gol görürken, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi.