Foçalı İlköğretim Okulu öğrencileri sosyal bilgiler dersi konuları kapsamında bilgilenmek amacıyla ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a yoğun sevgi ve ilgi gösterdi.
Bedia Midilli İlköğretim Okulu ve Reha Midilli İlköğretim Okulu öğrencileri, 28 Nisan 2015, Salı günü, Foça Belediyesi Başkanlık Makamı’nı ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında; kendisi için yazdıkları şiirleri ve Foça konulu resimleri, Başkan Demirağ’a ileten küçük öğrenciler, onu çok sevdiklerini de ifade etti.
İlk ziyaret, Bedia Midilli İlköğretim Okulu 4 B sınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Öğretmenleri Necvan Kahveci ile birlikte sosyal bilgiler dersi kapsamında “Yöneticilerimiz” konusunu işleyen öğrenciler, Başkan Demirağ’dan belediye hizmetleri ve Foça hakkında bilgiler aldı.
İkinci ziyaret ise, Reha Midilli İlköğretim Okulu 4 B Sınıfı öğrencileri tarafından, öğleden sonra saatlerinde gerçekleştirildi.
Öğretmenleri Sevil Efe ile birlikte Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Yerel Yönetimler” konusunu işleyen öğrenciler, Başkan Demirağ’a; belediye başkanının görevleri ve belediye hizmetleri konularında sorular yöneltti.
Her iki ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ küçük misafirlerine, kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederek, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.