TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Sivas Dört Eylül Belediyespor ile golsüz berabere kalan Arsinspor, kaybettiği 2 puana üzüldü.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Art arda aldığımız galibiyetlerin moraliyle çıktığımız mücadeleyi dolu tribünlerimizin önünde kazanmak istiyorduk. Ligin güçlü ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor karşısında 3 puanı hak edecek futbolu ortaya koyduk ama sonuca gidemedik" dedi.

Karşılaşmada oyunun hakiminin Arsinspor olduğunu dile getiren Şahin, "Karşılaşmanın ilk yarısı futbol olarak ortada geçti. Her iki takım da bu yarıda birbirini tartarak oynadı. Karşılaşmanın 2. yarısında, ilk yarıya oranla üstün olan taraf bizdik. Bu yarıda aradığımız pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Şayet 1 gol bulabilseydik farka da gidebilirdik. Böyle oynadığımız sürece kayıp yaşamayız çünkü çok iyi oynuyoruz. Oynadığımız futboldan memnunuz. Karşılaşma boyunca bizi yalnız bırakmayarak destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.