Aydınspor 1923’te play off hedefi doğrultusunda ara dönemde takıma katılan oyunculardan istenen verim alınamadı.
Transfer döneminde 4’ü kiralık olmak üzere siyah beyazlı takıma katılan 6 isimden ikisi bir dakika bile süre almadı. Geri kalan 4 isimden biri 4 maç, biri 5 maç, biri 6 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken, Altınordu’dan kiralık olarak takıma katılan Mertan 12 maçta 4 kez fileleri havalandırabildi.
Aydınspor 1923’te ara dönemde teknik direktör Akif Başaran’ın raporu doğrultusunda takıma katılan isimler hayal kırıklığı yaşattı. Siyah beyazlı takım transfer döneminde play off hedefini yakalamak için Altınordu’dan Mertan Caner Öztürk, Ozan Sol, Şanlıurfa’dan Onur Kolay, Denizlispor’dan Fatih Çakır’ı kiralık olarak sezon sonuna kadar renklerine bağlarken, kale için Kırklarelispor’dan Muhammet Şentürk ve boşta olan Umut Kekilli’yi imza attırdı.
Büyük umutlarla takıma katılan 6 isimden bonservisiyle alınan kaleci Muhammet Şentürk ve Umut Kekilli sakatlıkları dolayısıyla 16 maçta bir dakika bile süre almadan sezonu kapattılar. Orta saha oyuncusu Onur Kolay 5 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken, 9 maçın son dakikalarında sahaya sürülerek siyah beyazlı formayla 626 dakika sahada kaldı. Çıktığı maçlarda 2 sarı kart gören Onur gol atma başarısı gösteremedi.
Altınordu’dan transfer edilen ve son oynan Karagümrük maçında herkesi saç baş yolduran Ozan Sol ise siyah beyazlı formayla 6 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. 1 gol atan Sol, 7 maçta da oyuna sonradan girdi. Aydınspor formasıyla 671 dakika sahada kalan Ozan, bu maçlarda 4 sarı kart görerek bir maçta takımına kart cezalısı olarak yalnız bıraktı.
Ara transfer sezonunda transfer edilen ve en fazla verim alınması beklenen isim olan Fatih Çakır ise herkesi hayal kırıklığı yaşattı. Gösterdiği performans ile bir türlü 11’de yer bulmayan Çakır, 4 maçta ilk 11’de olmak üzere 9 maçta sahaya çıkıp siyah beyazlı formayı 383 dakika terletti. Aydınspor 1923 formasını giydiği ilk maç ola Tavşınlı karşısında gol atma başarısı gösteren Fatih, o günden beri fileleri sarsamadı.
EN İYİSİ MERTAN
Aydınspor 1923’ün gol yollarındaki sıkıntısını çözmesi için Altınordu’dan kiralanan Mertan Caner Öztürk ise kötünün iyisi olarak dikkat çekiyor. Gol yollarında sorun yaşasa da çalışkanlığı ile takdir topladı. 12 maçta ilk 11’de şans bulan Mertan Bin 10 dakika yeşil sahada kalıp 4 kez gol sevinci yaşadı.