Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Play-off final maçı sonrası, “Finale yakışır bir maç oldu. Her iki takım da çok istedi. Futbolcularımın alnından öpüyorum. Kupayı kaybettik ama hayat devam ediyor” dedi.
PTT 1. Lig Play-off final maçında Antalyaspor’un Samsunspor’u penaltılarla mağlup etmesinin ardından Karadeniz ekibinin teknik direktörü Erhan Altın, müsabaka sonunda düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Finale yakışır bir maç olduğunu ifade eden Altın, “Her iki takım da çok istedi. İki sefer geriye düşmemize rağmen maçı beraberliklere taşıdık. Penaltılar maçın skorunu belirledi. Yorulan, sakatlık geçiren ve kart gören futbolcular sebebiyle bu durum penaltı sırasında da değişikliğe gitmemize sebebiyet verdi. Gururluyum, çünkü çocuklarım ellerinden geleni yaptı ve hepsinin alnından öpüyorum. Zorluklardan kurtulup buraya kadar geldik. Herkesin kafasında bu takımla ilgili bir soru işareti varken; ben ve futbolcularım hedefimizden hiç vazgeçmedik. Kupa elimize kadar geldi ama kaybettiğimiz için üzgünüz. Valime, bakana ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Burada sevgili başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kupayı kaybettik ama hayat devam ediyor. Özellikle burada sakatlık vermemiz sevindirici. Bunun senesi var biz sadece 1 sene kaybettik. Bu takım her şeyi hak ediyor. Bütün hedefimiz süper lig idi ama üzgünüz. Herkesten özür diliyorum” şeklinde konuştu.