Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın başlattığı proje çerçevesinde, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi bünyesindeki güreşçilere malzeme yardımı yapıldı.
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın projesi kapsamında 2015 sezonunda kullanılmak üzere 81 ilde bulunan güreşçilere malzeme desteğinde bulunuldu. Mersin Sporcu Eğitim Merkezi çatısındaki Güreş Eğitim Merkezi’ndeki güreşçilerin malzemelerini, Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ali Osman Bebek ve İdari İşler Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, Baş Antrenör Erdal Bal ve Antrenör Duran Kaşten’e teslim etti.
Malzeme yardımıyla ilgili açıklama yapan Bebek, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’ya ve yönetimine teşekkür ederek, “Yeni sezonun başladığı bu yıla malzeme yardımı ile başlanması sporcularımız için büyük moral oldu. Sporcu Eğitim Merkezimizde bulunan sporcularımıza yapılan malzeme yardımı artık federasyon ve müdürlüğümüzün desteği ile çözülüyor. Bu anlamda her zaman destekçimiz olan ve özellikle altyapının yetişmesine büyük önem veren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.
Eşofman takımı, çorap, tişört ve şorttan oluşan malzemeleri alan sporcular da bu desteğin karşılığı olarak başarılara imza atacaklarının sözünü vererek, yeni kıyafetleriyle ilk idmanlarına çıktılar.