Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde oynanan son hafta maçında Akçadağspor’u 11-1 yenerek B Grubu’nda şampiyon olan Demirspor’da kazanılan başarı geçtiğimiz günlerde vefat eden takımın antrenörü Feridun Yıldız’a adandı.
Karşılaşma sonrası konuşan Demirspor Antrenörü Hakan Temizer şampiyonluğu, elde ettikleri başarıda büyük emeği olan Feridun Yıldız’a adadıklarını kaydetti.
Mikrofonlara konuşurken duygulu olduğu gözlenen Hakan Temizer, “Bu sezon emeğimizin karşılığını aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Sezondan başından beri bu başarıyı hak ettik. Biliyorsunuz Feridun Hocamızı kaybettik. Malatya futboluna, Demirspor’a büyük emek vermiş bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. 4 maçımıza Feridun Hocamız olmadan çıktık. Çocukları ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Biz de teknik ekip olarak onlara her zaman destek verdik. Bu takımın şampiyon olacağını biliyorduk. Sezon başı 3 tane hedef koyduk. Birincisi lig şampiyonu olmaktı. İkincisi Play-Off birinciliği. Daha sonra olursa, baraj maçını düşünerek yaptık planlarımızı. Şuan birinci hedefimize ulaşmış bulunmaktayız. Şimdi Play-Off maçına hazırlanacağız. Play-Off maçını kazanıp, baraj maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
Aldıkları şampiyonluğun anlamının çok büyük olduğunu da sözlerine ekleyen Hakan Temizer, “Feridun Hocamızı kaybedince, şampiyonluk hedefimiz anlam değiştirdi. Bu üzücü olaydan sonra farklı bir misyonumuz oldu. Bu misyonumuzu da futbolcularımız, idarecilerimiz gerek saha içi, gerekse saha dışında elinden geleni yaparak başarmıştır. O yüzden bu konuda içimiz rahat. Feridun Hocamıza yakışır bir uğurlama yaptık. Şampiyonluğumuzu Feridun Yıldız’a adıyoruz. Maçlarımızı da ona yakışır bir şekilde oynadık” şeklinde konuştu.