Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarda ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışması başlattı.
Adilcevaz Belediyesi, ilçenin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için şehir merkezinin yanı sıra mahalle, sokak ve caddelerde de ağaç budama ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından park ve dinlenme alanlarında temizlik çalışmaları başlatılırken, aynı zamanda parkların yanı sıra kaldırımlarda, yol kenarlarında ve orta refüjlerde bulunan ağaçların mevsimsel budanması da yapılıyor.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin birçok yerinde temizlik ve düzenleme çalışması başlattıklarını ifade ederek, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemizin birçok yerinde ve parklarımızda temizlik çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz gerek yeşil alanda gerekse Van Gölü sahil kısmında bulunan tüm atıkları temizlemektedir. Belediye olarak ilçemizi daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Kısa bir zaman içerisinde bozulan yollarımızın çalışmalarına da başlayacağız. İnşallah başlattığımız bu çalışmalar ile ilçemizi en kısa zamanda hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.