AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, İhlas Haber Ajansı (İHA) Düzce Bürosunu ziyaret etti. Milletvekili adayları herkesimin oyuna talip olduklarını ve seçilmeleri halinde Düzce’nin yatırım konusunda Ankara’da zorluk yaşamayacağını söylediler.
AK Parti Düzce teşkilatı 7 Haziranda yapılacak genel seçim maratonunun startını verdi. Seçim startının verilmesinin ardından çalışmalar kapsamında ilk olarak basını ziyaret ettiler. Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir beraberinde İl Başkan Vekili Nurettin Şahin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Kadın Kolları Başkanı Sabahat Uçar ve partililer ile birlikte İHA Büro Şefi Ali Yıldız’ı ziyaret ederek destek istediler.
Milletvekili Adayları Faruk Özlü, bu güne kadar Düzce’nin AK Parti’ye büyük oranda destek verdiğini belirterek “Bu seçimde biz en yüksek oyu alarak Türkiye birincisi olmak istiyoruz. Biz her kesimin oyuna talibiz. CHP’ye, MHP’ye gönül vermiş olanların da oylarına talibiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.
Milletvekili adayı Ayşe Keşir ise Düzce’nin yatırım açısından Ankara’dan istediğini alabileceğini söyledi.
İHA Büro Şefi Ali Yıldız’da İHA’nın çalışmaları hakkında milletvekili adaylarına bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında sohbet havasında devam etti.