1. Uluslararası Tıp Kongresi Düzenleme Komitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Çukurova Üniversitesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Kültür ve Kongre Merkezinde 13 ülkeden 200 biyoistatistik uzmanının katılımıyla gerçekleştirilen ‘1. Uluslararası Tıp Kongresi’ sona erdi. Kongre sonunda Kongre Düzenleme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Refik Burgut başkanlığındaki heyet Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretçilere teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversite olarak böyle önemli bir kongreye ev sahipliği yapmaktan oldukça memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Kılıç: “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak üniversitemize ve şehrimize kazandırdığımız Kültür ve Kongre Merkezimizde ilk kez böyle geniş çaplı güzel bir kongreye ev sahipliği yaptık. Bu bizleri de oldukça mutlu etti. Artık üniversitemiz ve şehrimiz yeni Kültür ve Kongre Merkezimiz ile bundan sonra da gerek ulusal gerekse uluslararası birçok etnikliğe ev sahipliği yapacak” dedi.
Heyet adına Prof. Dr. Refik Burgut ise, kongreye katılan katılımcılar adına Rektör Kılıç ve emeği geçenlere teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.