Mersin’in Mut ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iktidara yürüyüş gecesinde Ülkücüler Mustafa Yıldızdoğan’la coştu.
Kale Festival Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur, MHP Milletvekili adayları Baki Şimşek, Ali Yücelen, Mehmet Ali Gökmen, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın katıldığı konsere, partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Konserde açılış konuşmasını yapan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Mehmet Serbes, "Biz de yürek, samimiyet, cesaret vardır. Türkiye sevdası, bayrak gibi dalgalanmaktadır. Türkiye’nin vicdanı ve gönüllerin eseridir. Bazıları birlik ve beraberlik görmek istiyorsa tertemiz vicdanları, tertemiz yüzleri burada, toplanan bu kalabalıkta tanısın" dedi.
Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur, MHP Milletvekili adayları Baki Şimşek, Ali Yücelen, Mehmet Ali Gökmen ve Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ın konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Mut’u çok sevdiğini söyledi. Sanatçının sevilen parçaları konser boyunca vatandaşların koro halinde eşlik etmesiyle okundu. Konser gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.