Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı için Erzurum’a gelen konfederasyon yöneticileri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ettiler.
Akdeniz, Doğu Anadolu, Ege, Güney Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Marmara ve Medya İhtisas Gazeteci Dernekleri Federasyonlarının bir araya gelerek güç birliği yaptıkları Gazeteciler Konfederasyonu üyeleri Yönetim Kurulu toplantısı yapmak için Erzurum’a geldi. Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ziyarette bulundular.
Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyelerini Meclis salonunda kabul eden Başkan Sekmen, Türkiye’nin değişik yörelerinden gazetecileri Erzurum’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Belediye hizmetlerini en verimli şekilde sunmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sekmen, "Biz bu şehri nasıl kalkındırabiliriz, onun derdindeyiz."dedi
Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı’da yaptığı konuşmada Başkan Sekmen’in belediyecilik ve siyaset tecrübesine vurgu yaparak, " Başkanımız, belediyecilik ve siyaset tecrübesi çok fazla olan bir Belediye Başkanımız. İstanbul’da, bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı, ardından iki dönem de Milletvekilliği yapmış. Ardından da Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olması bu şehir için büyük bir şanstır. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz." dedi.