Ankara’nın Keçiören Belediyesi ile Lokman Hekim Hastanesi işbirliğiyle “Sağlıklı Kalp Yürüyüşü” düzenlendi. Yürüyüşe efsane futbolcu Tanju Çolak da katıldı.
Keçiören Belediyesi ile Lokman Hekim Hastanesi, yürümenin sağlıklı yaşama olan katkısına dikkat çekmek amacıyla “Sağlıklı Kalp Yürüyüşü” düzenledi. Keçiören’deki Atatürk Bahçesi’ndeki parkurda düzenlenen yürüyüşe Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Necmettin Din, efsane futbolcu Tanju Çolak ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Bahçesi’ndeki uzun parkuru vatandaşlarla birlikte yürüyen Keçiören Belediye Başkanı Ak, yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekerek, vatandaşların sporu hayatlarına sokabilmek adına yaptıkları parklara mutlaka yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri koyduklarını söyledi. Ak, yapılan bu yürüyüş vesilesiyle herkesi yürümeye davet etti.
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin formalarını giyen efsane futbolcu Tanju Çolak ise, şehir merkezlerinde yapılan parkların spor yapılacak ortamlara sahip olmasını büyük fırsat olarak gördüğünü ifade ederek, bu fırsatın vatandaşlar tarafından değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.