Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili aday adayı Gazi Alataş, seçim çalışmalarını çeşitli ziyaretlerle sürdürdü. Alataş, Tüm İşçi Emeklileri Derneği ile Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek destek istedi.
AKParti Elazığ Milletvekili aday adayı Gazi Alataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alataş seçim gezileri kapsamında gün içerisinde ilk olarak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Kayabaş ziyarette yaptığı değerlendirmede, Alataş’ın milletvekili aday adayı olmasının Elazığ adına ve emekliler adına sevindirici olduğunu belirterek, kendisini destekleyeceklerini söyledi. Emeklilerin toplumda önemli bir noktada olduğunun altını çizen milletvekili aday adayı Alataş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevindeyken emeklileri yakından ilgilendiren çok sayıda projeye katkı sunduğunu ifade ederek, bu çalışmaları meclis çatısı altında sürdürmek istediğini vurguladı.
Alataş daha sonra Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek burada muhtarlarla buluştu. Dernek Başkan Yardımcısı Sanayi Mahallesi Muhtarı Harun Fırat ziyarette yaptığı değerlendirmede, Alataş’ı dernekte ağırlamanın kendilerini memnun ettiğini belirterek, Alataş’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Muhtarların sorunlarını dinleyen Alataş, muhtarların vatandaşa sosyal hizmet ulaştırmada önemli bir sac ayağı olduğunun altını çizerek, milletvekili olduktan sonra muhtarların bu görevi layıkıyla yerine getirebilmeleri için kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Alataş, toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaretini tamamladı.