Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya’nın Sinop’a Vali olarak atanmasının ardından Tekirdağ Şarköy Kaymakamlığı görevini yürütürken İçişleri Bakanlığı tarafından Talas’a atanan Zekeriya Güney görevine başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kaymakam Güney’i ziyaret ederek, “Talas’a hoş geldiniz. Yasemin Hanımla iyi bir iş birliği içerisindeydik. Sizinle de aynı işbirliği içerisinde Talas’ın kalkınması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Sizinde aynı desteği vereceğinize inanıyoruz. Allah hayırlı mübarek etsin. Görevinizde başarılar dileriz” dedi.
Talas’ın yeni Kaymakamı Zekeriya Güney ise yedinci görev yeri olan Talas’ta güzel işler yapacaklarını belirterek, “Edirne’den Ardahan’a memleketimizin her yerinde görev yaptık. Burada da göreve başladığımız andan itibaren ilçemizin menfaati neyi gerektiriyorsa onun için koşuşturacağız. Mutlaka beraber çalışacağız. Biz her zaman ilçemiz için hizmetin en güzelini istemek durumundayız” şeklinde ifade etti.