Milli Piyango’nun yıl başı özel çekilişinde Aydın’a isabet eden iki çeyrekten birisini satan Sökeli seyyar bayi Ahmet Tınaztepeli, bir rakamla kazandığı amorti biletiyle teselli buldu.
Yılbaşı çekilişinde en büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan Sökeli Milli Piyango bayi Ahmet Tınaztepeli, Türkiye’nin meşhur piyangocusu Nimet Abla’nın tahtını sarsıyor. Ahmet Tınaztepeli bugüne kadar 4. büyük ikramiyeyi verdi. Tınaztepeli yılbaşında 12.5 Milyarlık bileti verdi ama kendisine şanslı biletin 8 rakam aşağısını kendine saklayınca amorti ile yetindi.
31 Aralık akşamı yapılan Milli Piyangonun yıl başı özel çekilişinde en büyük ikramiye olan 50 Milyarlık ikramiyenin şanslı 269 21 60 numaralı çeyrek biletini satan milli piyangocusu Ahmet Tınaztepe, dördüncü kez büyük ikramiye dağıtmanın mutluluğunu yaşıyor.
2001 yılında kazı kazanın en büyük ikramiyesi olan 15 Milyar, 2002 bu kez 30 milyarlık bileti satan Tınazte; 2006 yılında en büyük milli piyango ikramiyesi olan tam bilet karşılığı 2 Trilyonluk bileti şanslı müşterisine sattı. Ahmet Tınaztepe 2015 yılbaşı çekilişinde bu kez 12.5 Milyon TL’lik bileti satan bayi oldu. Dağıttığı şanslarla İstanbul’un Nimet Ablasını bile kıskandıran şanslı seyyar bayi 31 Aralık gecesindeki yıl başı çekilişinde 12.5 milyon TL isabet eden biletlerden 2692160 nolu bileti satarken aynı serinin 8 numara aşağısı olan 2692152 bileti de kendine sakladı.
Şanslı müşterisine milyonları kazandıran Tınaztepeli, kendisine ayırdığı aynı seri biletin son iki rakamından sadece amorti kazanırken bir yandan üzüldü, bir yandan da ikramiyenin Söke’ye çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.
TALİHLİ DAHA BİLETÇİYİ ARAMADI
Sökeli talihli kamyon şoförü Halit Abak, ortada yok. Sökeliler şanslının ortaya çıkmasını beklerken talihli Halit Abak’ın biletini aldığı milli piyango bayii Ahmet Tınaztepeli’yi de daha aramadığı ortaya çıktı. Tınaztepeli Sökeli birine şans dağıttığı için mutlu olduğunu ifade ediyor.