Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Sac Tüccarları A.Ş. (ESTAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Esat Koç’un vefat eden 85 yaşındaki annesi Emine Koç son yolculuğuna uğurlandı.
ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Esat Koç’un 85 yaşında vefat eden annesi Emine Koç için bu gün öğle namazına müteakip Kışla Camisi yönünde cenaze töreni düzenlendi. Kaybettiği annesinin acısını yaşayan Esat Koç’a cenazeye katılanlar başsağlığı ve sabır diledi.
Cenaze namazını kıldıran Kışla Camii İmamı Yusuf Demirbaş anne ve babanın önemine değinerek Cenab-ı Allah’ın annelere bir değil tam üç makam verdiğini söyledi. Alınan helalliğin ardından Emine Koç’un cenazesi kılınan namazın ardından Kışla mahallesi mezarlığına defnedildi.
Merhume Emine Koç’un cenaze törenine Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfan Erdem, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Zonguldak Spor Kulübü Eski Başkanlarından İşadamı İsmail Recai Şanlı, belediye meclis üyeleri, bazı milletvekili aday adayları, çok sayıda iş adamı ile Koç ailesinin yakınları katıldı.