Muratpaşa Belediyesi; asansörlerin denetlenmesi konusunda uzman meslek odaları ile işbirliğine gidiyor. Muratpaşa Belediyesi asansörlerin denetimi için Makine Mühendisleri Odası (MMO) ile protokol imzaladı.
İnsan yaşamının konu olduğu alanlarda çalışmalarını titizlikle yürüten Muratpaşa Belediyesi, asansör denetimi konusunda Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi ile protokol imzaladı. Asansörlerin yıllık kontrollerine yönelik protokol Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve MMO Antalya Şube Başkanı Ümit Büyükeşmeli arasında imzalandı.
Bir sivil toplum kuruluşu ile işbirliği içinde olmaktan onur duyduklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Meslek odalarımız eliyle bazı teknik hizmetlerin yürütülebilmesi, sosyal bütünleşme açısından da çok önemli. Denetimsizlikten kaynaklanan bir olumsuzluğun komşularımızın yaşamını etkilemesinin önüne geçiyoruz” dedi.
Şube Başkanı olduğu MMO’na duyulan güven için teşekkür eden Büyükeşmeli ise, “Muratpaşa bölgesinde çalışmaları uzun süredir yapıyoruz. Oda olarak bu çalışmalarda ana ilkemiz; hem diğer onaylanmış kuruluşlara ve meslektaşlarımıza örnek bir çalışma sunabilmek, hem de lokomotif görevi üstlenebilmek” diye konuştu.