Kurulduğu günden beri birçok işe imza atarak hizmetlerini hızlı bir şekilde sürdüren Şehzadeler Belediyesi 475. Mesir Festivali kapsamında kurulan 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarında yer aldığı stantla Manisalıların büyük ilgisini topladı. Fuara katılım gösteren tüm firma ve kuruluşlar arasında yapılan ankette, Şehzadeler Belediyesi standı 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarının “En Aktif Standı” seçildi.
475. Mesir Festivali kapsamında kurulan 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl yüz binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Fuarda bir stant ile yer alan Şehzadeler Belediyesi en yoğun ziyaret edilen stant oldu.
Yeni kurulan bir belediye olan Şehzadeler Belediyesi Fuara katılan firma ve kuruluşlar arasında yapılan anket neticesinde Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarının ‘En Aktif Standı’ seçildi. Yaptıkları hizmetlerle Manisalıların sürekli takdirini topladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarındaki yerimizi aldık. Burada hemşerilerimize hizmetlerimizi tanıtma fırsatımız oldu. Ayrıca hazırlamış olduğumuz tanıtım filmimizde vatandaşlarımız tarafında beğeniyle izlendi. Bende yoğun programlarımız arasında standımızda yer almaya çalıştım orada vatandaşlarımız ile bir araya gelme fırsatımız oldu. Benimde stant ta bulunduğum süre içerisinde vatandaşlarımızın Belediyemizin standına yoğun ilgisinin olduğunu gördüm. Görev yapan arkadaşlarımızdan da çok büyük ilgi olduğunu öğrendim. Bu noktada 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarına katılan tüm katılımcılar arasında yapılan bir anket neticesinde Şehzadeler Belediyesi Standı fuarın En Aktif Standı seçilmiştir. Bu noktada standımıza ilgi gösteren tüm hemşerilerimize ve tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.